telefon: 00/36/30/535 53 38
e-mail:

Elektromos gördíthető állvány

Elektromos gördíthető állvány

Elektromos gördíthető állvány

Elektromos gördíthető állvány

 

A hajtás
Az elektromos mozgatású gördíthető rendszerrel mozgatása a gördíthető állványok homlokoldalán elhelyezett érintőpanelekkel történik. Erőfeszítés nélküli működtetés
Csak egy könnyed érintés a vezérlőn és azonnal hozzáférhet a rendszerbe korábban elhelyezett termékéhez, dokumentumaihoz. Akkor is, ha mindkét keze foglalt.

A szekrények tartalmának védelme:
A „finom indítás” és „finom leállítás” funkcióknak köszönhető kilengésmentes mozgás biztosítja, hogy a szekrény tartalma biztonságosan a helyén maradjon. Fotocellás érzékelők jelzik, ha a szekrény taralmából bármi lemaradt a folyosóban.

Biztonságérzet:
A rendszer e funkciója gondoskodik arról, hogy a mobil szekrények azonnal leálljanak, ha egy más felhasználó próbálja mozgatni a rendszert, mialatt egy személy még a folyosóban tartózkodik. Az elektromos gördíthető állványaink megfelelnek a nemzetközi biztonsági szabványoknak, mint amilyen a GS, CE, EN 15095 és IEC 60950. ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!


Fokozott használati könnyedség:
Az intelligens 3,5”-os LCD érintőképernyő fokozott használati könnyedséget biztosít. A beállítások elvégzéséhez csatlakoztassa a rendszert egy hálózati számítógépre vagy egy USB csatlakozásra. Ha a rendszer már egy ideje alapjáraton van, automatikusan energiatakarékos, készenléti állapotra vált. Mivel a gördíthető állványmagától értetődő kezelési funkciókkal rendelkezik, így használata nem igényel különleges kiképzést.

Maximális biztonság
A rendszer bizalmas információk biztonságos tárolására alkalmas. Az illetéktelen használat elleni védelemre programozható szerviz időkapcsolókat vagy PIN kódokat alkalmazhat, ugyanakkor külön folyosókat jelölhet ki a különböző felhasználók vagy részlegek számára.