telefon: 00/36/30/535 53 38
e-mail:

Kézi mozgatású, gördíthető állvány.

kézi mozgatású gördíthető állványEnnél a megoldásnál a teljes blokkok egyszerre egy hajtókarral is mozgathatók (nem szükséges a szakaszolás). A hajtás mechanikus erőhatárolóval szerelve.
Minden hajtás mechanikus retesszel ellátva az összezárás elleni védelem miatt (munkavédelmi előírás)
A tökéletes működés szerves része a gördíthető alvázak sínrendszere. A támasztó-, és vezetősíneket padlóra rögzítik, a precíz szintezés után. A gördíthető polcrendszer sínjeit telepíthetjük korábban kialakított padlóra és megfelelő előkészítés esetén padlóba süllyesztve is.
Az igény szerint kialakított, kiváló minőségben telepít sínrendszernek köszönhetően, a gördíthető állványrendszer szinte ellenállás nélkül könnyen mozgatható.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

kézi mozgatású gördíthető állványA gördíthető állvány mozgatását az építmény homlokoldalán elhelyezett hajtóműház biztosítja. Nagyobb terhelések esetén, a hajtóművet különféle áttételekkel láthatjuk el a könnyedebb mozgatás érdekében.
A gördíthető állványrendszer alvázait szorosan egymásmellé lehet gördíteni, a tömbös tárolás lehetőségét kihasználva. Igény esetén a felépítmény homlok- és hátoldalai lezárhatók, megfelelő színre porszórt borítólemezekkel vagy bútorlapokkal. Az egymás mellé felsorakoztatott egységeket zárható kivitelben is készíthetjük, ha igény a minden irányból zárt gördíthető polcos állványrendszer.